Dođite na WordCamp Croatia s Autotransom, uz popust do 35%

Planirali ste doći u Rijeku na WordCamp ali još niste sigurni hoćete li dolaziti autom ili autobusom? Mi ćemo vam olakšati odluku jer u suradnji s Autotransom svi sudionici WordCamp Croatia mogu ostvariti popust na online kupnju povratne autobusne karte do Rijeke od 35%.

Autotrans grupa jedan je od najvećih prijevozničkih sustava u Hrvatskoj, u čijem su sastavu tvrtke Autotrans, Autoprometno poduzeće Požega, Autoprijevoz Otočac i Velebit turist Gospić, a razgranata mreža podružnica proteže se duž Istre, Primorja, Gorskog kotara, jadranskih otoka, Slavonije, Like i Dalmacije.

Autotransov vozni park broji 450 najmodernijih autobusa, od kojih su mnogi opremljeni i za pristup internetu te posjeduju svoju Wi-Fi mrežu.

Popusti

Autotrans i WordCamp Croatia pripremili su poseban popust za sve sudionike WordCampa. Dolazite li u Rijeku iz Hrvatske, možete ostvariti sljedeće popuste:

  • 20% popusta kod online rezervacije na jednosmjernu kartu do Rijeke
  • 35% popusta kod online rezervacije na povratnu kartu do Rijeke

Navedeni popust vrijedi za sva putovanja unutar Hrvatske, a putujete li iz susjednih zemalja ili iz neke druge europske zemlje, molimo vas da nam se javite na email croatia@wordcamp.org kako bismo vam mogli dogovoriti popust na kupnju karte. Linije prema mnogim europskim gradovima Autotrans ostvaruje u suradnji s partnerima, tako da je potrebna provjera o maksimalnom popustu kada su u pitanju gradovi izvan Hrvatske.

Kako ostvariti popust?

  1. Kupite kartu za WordCamp Croatia
  2. Pošaljite nam email na croatia@wordcamp.org kako bismo vam mogli poslati kartu za WCHR koju možete ispisati te kasnije pokazati vozaču
  3. Kupite autobusnu kartu na Autotransovoj web stranici te je ispišite (prodaja karata s WCHR popustom još nije krenula, zbog toga što treba vremena da se popust evidentira u sustavu, a početi će najkasnije 1. kolovoza)
  4. Kod ulaska u autobus, pokažite vozaču obje karte – Autotransovu kartu i WCHR kartu

Želimo vam ugodan put i vidimo se u Rijeci. 🙂

Ukoliko imate pitanja, molimo vas da nam se javite na croatia@wordcamp.org.